16 Excuses To Transform Into Powerful Affirmations

From Prevent Disease, March 9, 2015

What would my life look like without these excuses and how would it feel? Dr. Wayne Dyer self-help author, motivational and transformational speaker, gives us insight into how to change our excuses into positive affirmations daily to see a change in your thoughts and intention.

1) Excuse — It will be difficult. > Becomes >

ANSWER — I have the ability to accomplish any task I set my mind to with ease and comfort.


2) Excuse
— It is going to be risky. > Becomes >

ANSWER — Being myself involves no risk. It is my ultimate truth and I live fearlessly.


3) Excuse
— It is going to take a long time. > Becomes >

ANSWER — I have infinite patience when it comes to fulfilling my own destiny.


4) Excuse
– I don’t deserve it. > Becomes >

ANSWER — I am divine creation — a piece of God – how can I be undeserving?


5) Excuse
— It is not my nature. > Becomes >

ANSWER — My essential nature is perfect and faultless — it is to this nature that I return


6) Excuse
— I can’t afford it. > Becomes >

ANSWER — I am connected to unlimited source of abundance.


7) Excuse
— Nobody will help me

ANSWER — The right circumstances and people are already here and will show up on time.


8) Excuse
– It has never happened before

ANSWER — I am open and willing to attract all that I desire beginning here and now


9) Excuse
— I am not strong enough

ANSWER – I have access to unlimited assistance. My strength comes from my connection to my source.


10) Excuse
— I am not smart enough

ANSWER — I’m a creation of the divine mind, all is perfect and I am a genius in my own right.


11) Excuse
– I am too old — not old enough.

ANSWER — I am an infinite being — the age of my body has no bearing on what I do or who I am.


12) Excuse
— It’s too big. > Becomes>

ANSWER — I think only about what I can do now. By thinking small I accomplish great things.


13) Excuse
— I don’t have the energy.

ANSWER — I feel passionately about my life. And this passion fills me with excitement and energy.


14) Excuse
— It is my personal family history

ANSWER — I live in the present moment by being grateful for all of my life experiences as a child.


15) Excuse
— I am too busy. > Becomes >

ANSWER — As I un clutter my life I free myself to answer the callings of my soul.


16) Excuse
— I am too scared. > Becomes >

ANSWER — I can accomplish anything I put my mind to because I know I’m never alone.

Source:
Dr. Wayne Dyer – Excuses Be Gone

Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.